Websiteutveckling

Uppdaterad website till Fatazz

fatazz-live-for-fun

Profilprodukts-branschens coolaste företag fick en uppgradering av deras website

 

Bakgrund

FatAzz motto är: Quality Fun. Deras löfte är produkter som håller en hög kvalité, är prisvärda och samtidigt bjuder på roliga stunder. Därför förmedlar de inte vad som helst, det finns gott om prylar på marknaden som aldrig borde sett dagens ljus. Alla deras profilprodukter har därför klarat deras stenhårda riktmärke för kvalité. FatAzz har en oändlig törst efter nya och roliga upplevelser. Och behövde en ny website för att förmedla detta.

Uppdrag och lösning

Brave fick i uppdrag att ta fram koncept, idé och design för den nya websiten. Tillsammans med FatAzz arbetade vi fram ett lekfullt, coolt och modernt gränssnitt som ger lyft åt produkterna och tydliggör deras grafiska profil samt sätter produkterna i fokus. Vi producerade därefter websiten i WordPress CMS. Eftersom FatAzz har en önskan att växa internationellt har även websiten stöd för flera språk samt är förberedd för e-handel.

fatazz start desktop
fatazz-mobile1
fatazz-mobile2
fatazz-mobile3
fatazz-product

Vi valde Brave för att de ger bra support och stöttar oss, samt förstår våra behov ut ifrån vårt perspektiv 

– Louise Heurling | Customer Success Manager, FatAzz

fatazz-quality-fun

Vill du också ha en website som levererar värde genom hela kundresan?

Vi hjälper dig identifiera rätt lösning och ger dig tips på hur du snabbt kan komma igång med att driva mer trafik, generera fler leads och få nya kunder.

Kontakta oss