Inbound marketing

Vi är en kvalificerad HubSpot-partner 

Oavsett om du är en startup, önskar att öka din nuvarande omsättning eller om din verksamhet behöver en inbound marketing-tjänst och du förväntar dig stora resultat, så har vi en lösning som passar för dig och din budget. 

Vårt smidiga och strukturerade tillvägagångssätt säkerställer att vi alltid tar itu med de viktigaste uppgifterna först. Det här innebär att du vid ett ”hett lead” kan optimera befintligt innehåll för att locka nya kunder eller förbättra konverteringsgraden på din webbplats. Oavsett så är vi alltid fokuserade på att nå tydliga resultat. 

inbound-strategy-header

En digital strategi är grunden för all din närvaro online

I dagens digitaliserade samhälle är din digitala strategi lika viktig som din affärsplan. Hur omfattande du skapar strategin och om den läggs separat eller som en del av den övergripande strategin för företaget spelar mindre roll. Det viktigaste är att du vet vad du ska göra och vilka mål du vill nå. Ibland behöver man hjälp att bena ut sin digitala strategi för att förstå alla delar den bör innehålla.

Några av byggstenarna i Inbound Marketing. Klicka på länkarna för att läsa mer.

Analys

Varje lyckad strategi börjar med en digital analys av rådande läge och ditt önskeläge. En digital analys går igenom nuläge, marknad, konkurrenter, teknik och framtidsmöjligheter. Insikterna som vi samlar ihop ligger till grund för er digitala strategi och skapar en bredare förståelse för vilka förutsättningar som finns.

Brave Agency kan hjälpa dig att skapa en digitalstrategi som är anpassad efter just era kanalval. Kontakta mig idag.

Stefan Jakobsson

pinguuuuuuuu