Om Brave Agency

En lite annorlunda digitalbyrå i hjärtat av Göteborg

Hej det är vi som är Brave Agency

Styrka finns i olikheter. Vi som arbetar på Brave Agency är långa och korta, breda och smala, vi är svenskar och vi är invandrare. Vi är kvinnor, vi är män och vi är även två små hundar. Någon av oss lyssnar på hip-hop, någon annan lyssnar på techno. Hos Brave Agency får en tro på vilka gudar en vill, identifiera sig som vad som helst och vara sig själv, precis som en vill vara.

Vi är riktigt bra på mycket. Vi skulle nog kalla oss experter inom vissa områden. Vi är dock inte experter på allt, men vi är nyfikna, riktigt nyfikna, eftersom vi är stolta nördar. Vi gillar ny teknik och smarta lösningar. Och vi älskar digital kommunikation oavsett vilken form den kommer i. Vi finns i centrala Göteborg, men arbetar med kunder i hela Sverige. Och ibland utanför landets gränser.

Att arbeta tillsammans med Brave Agency är som en kompisrelation. Det är lättsamt och roligt, men även tillräckligt ärligt för att behöva säga sanningen, även om sanningen svider. Men det är vad kompisar gör – tar hand om varandra.

Kollegor
Brave-Stefan
Storyboard
Videoproduktion
Brave

"Brave har en förmåga att förstå vårt behov på ett mycket bra sätt. Dom är klart lyhörda men vågar utmana och stå på sig utifrån sin kompetens och erfarenhet. Vi är en kund med mycket tankar, ideér och krav på snabb leverans av hög kvalité - Brave levererar 5 av 5 på alla dessa krav. Kan varmt rekommendera Brave!"

Eric Mannheimer | Partner, Aliby

 

"Vi anlitade Brave/K7 med uppdraget att uppdatera vår hemsida. Hela arbetet har förflutit väl med mycket god respons från K7´s sida kring våra behov och önskemål. Vi är mer än nöjda med slutresultatet!"

Sofia Gärdsfors | VD, Störningsjouren

"Brave tog fram en ny, modern hemsida till oss genom kontinuerlig dialog. De har hittat den för reklambyråer ideala balansen att varken lyssna för lite, eller för mycket, på kundens önskemål. De prövade våra förslag och kom med egna, tillsammans kom vi på så sätt fram till den bästa lösningen. De var också väldigt lätta att samarbeta med och trots byråns relativa litenhet fick vi snabb hjälp när så krävdes."

Lena Gärdemalm | Kommunikationsansvarig, Garantell AB

"Sedan starten med Brave har vi kunnat se en fantastisk tillväxt i våra sociala medier och samtidigt fått en ökad varumärkeskännedom i hela Norden."

Erik Coebergh | Channel Director, Monopolies Accolade Wines