Om Brave Agency

En lite annorlunda digitalbyrå i hjärtat av Göteborg

Styrka finns i olikheter

Vi är Brave Agency

Personerna som arbetar här är stora och små till växten. Vi kommer från flera olika delar av världen, vi är kvinnor och män samt även två hundar. Någon av oss lyssnar på hip-hop, någon annan lyssnar på K-Pop och de flesta dricker kaffe. Vi är gamla, unga och tycker att hos Brave Agency är det helt okej att vara sig själv – precis så som man vill vara.

Group 244

Det som gör Brave till Brave

01

Skalbara

Vi har många kompetenser, men även ett starkt nätverk och samarbetspartners som kan stötta oss för att lösa dina behov.

02

Nyfikna

Vi kan riktigt mycket, men är inte bäst på allt. Samtidigt är vi ett glatt gäng nyfikna nördar som älskar ny teknik, nya smarta lösningar som skapar tillväxt för våra kunder.

03

Utmanande

Vi tror att magi sker när man vågar ta några kliv utanför de stigar man alltid trampar på. Och vi tar gärna med er på den promenaden.

04

Ärliga

Vi presenterar alltid sanningen. Även om den är jobbig att höra. Men det är för din skull och vår skull. Det sparar tid, och även pengar att göra saker rätt från början.

05

Flexibla

Allt är möjligt – är en devis vi starkt tror på. Vi ser till era behov, er budget och tillsammans hittar vi en arbetsform som passar oss båda.

Gillar du det du läser?

Den digitala byrån som ser klienter som vänner

Vi finns i centrala Göteborg, men arbetar med kunder i hela Sverige. Och ibland utanför landets gränser.

Att arbeta tillsammans med Brave Agency är som en kompisrelation. Det är lättsamt och roligt, men även tillräckligt ärligt för att behöva säga sanningen, även om sanningen svider.

Men det är ju vad kompisar gör – tar hand om varandra.

Group 243

image 5

"Brave har en förmåga att förstå vårt behov på ett mycket bra sätt. Dom är klart lyhörda men vågar utmana och stå på sig utifrån sin kompetens och erfarenhet. Vi är en kund med mycket tankar, ideér och krav på snabb leverans av hög kvalité - Brave levererar 5 av 5 på alla dessa krav. Kan varmt rekommendera Brave!"

Eric Mannheimer,
Partner, Aliby

comactiva

”Brave har hjälpt oss att prioritera i webbprojektet utefter vår budget samt guidat oss gällande ambition och målsättning. De har även gjort hela jobbet med att migrera den gamla webben till en ny plattform, ett arbete som utfördes noggrant och helt enligt tidsplan. Tack vare Brave fick vi en affärsdrivande site på kort tid, en site som redan första månaden genererade leads.”

Linda Gårdlöv,
CEO, Comactiva

jlt_logotyp_rgb_2022 1


"Vi är mycket nöjda med såväl samarbete som leverans av filmproduktion i projekt Cykel på tåget för Jönköpings Länstrafik. Det känns bra att ha en professionell partner som Brave i vårt nätverk för framtida projekt och filmproduktioner."


- Jonas Mattsson
Art Director, Lazzo

Gjo-logo-02 Copy


"Sedan starten med Brave har vi kunnat se en fantastisk tillväxt i våra sociala medier och samtidigt fått en ökad varumärkeskännedom i hela Norden."

- Erik Coebergh, 
Channel Director, Monopolies Accolade Wines

corechange-1


"Brave Agency hade en förmåga att förstå våra behov och önskemål för att sedan presentera lösningar för utvecklingen av vår nya hemsida. De är prestigelösa och skapade en arbetsprocess där resan från start till mål fungerade som en gemensam whiteboardtavla där kreativitet levde i symbios med fokus på behov, lösning och framtida affärsmål."


- Gustav Enocksson
VD, CoreChange

Kontakta oss

Vill ni veta mer om oss på Brave? Boka ett möte så berättar vi mer.