Utveckling med HubSpot CMS

Hantera ditt innehåll på ett smidigt sätt

HubSpot CMS är ett kraftpaket med funktionalitet och snabbhet. Oavsett om det används fristående eller tillsammans med HubSpots övriga verktyg är det en utmärkt plattform för tillväxt. När det gäller att designa och utveckla websiter med HubSpot CMS, kommer vår erfarenhet se till att du alltid får ett fantastiskt resultat.

Front-end perfektion 

Vi är lite besatta av användarupplevelse och vårt duktiga team samarbetar för att bygga HubSpot-websiter som skapar leads. Knivskarp copy, smakfull design och plattformsoptimerad utveckling kombineras för att säkerställa att besökare uppskattar hemsidans upplevelse, slutför sina uppgifter och konverterar i högre utsträckning än tidigare.

brave-4
Back-end briljans

Back-end briljans

Medan HubSpot gör allt tänkbart för att göra sitt CMS lättanvänt, kommer websiteutveckling aldrig att bli helt enkelt - om inte en väldigt grundläggande mall används. För att uppnå snygga, skräddarsydda websiter bygger våra utvecklare med senaste tekniken i HubSpots plattform för att skapa robusta och pålitliga teman samt mallar och moduler som underlättar arbetet framöver.

Stegvis leverans

Websiter spelar en viktig roll i kundupplevelsen och deras storlek, komplexitet och kostnad har ökat. Vi tycker det sällan är meningsfullt att utveckla en ny website helt innan den lanseras till världen utan rekommenderar att man bygger den stegvis. Genom stegvis leverans, lanseras något så snart du känner dig redo att rulla ut ytterligare uppdateringar. När websiten är klar blir den en levande tillgång som förbättras över tid.

netadmin (1)
netadmin-2

Vårt sätt att utveckla med HubSpot CMS

En website byggd på HubSpot CMS är en kraftfull plattform för Inbound marketing och affärstillväxt. Vår agila inställning till webbdesign och utveckling gör att vi kan leverera dem som fristående projekt eller som en del av en pågående Inbound marketing-samarbete.

Världens bästa CMS enligt användarna

Leader-Europe-Fall_2021

Best-Usability-Fall_2021

Leader-Fall_2021

Leader-MidMarket-Fall_2021

Leader-Enterprise-Fall_2021

Best-Results-Fall_2021

Funktioner som gör detta möjligt:

SEO-rekommendationer

Få en tydlig översikt över hur du kan förbättra din website och vidta
åtgärder med startsidan för SEO- rekommendationer.

Website-teman

Använd ett av HubSpots förbyggda teman med möjlighet till anpassad utveckling. Bygg en modern website utan att oroa dig för design, logotyper m.m. som inte matchar varandra.

Fullt integrerat CRM

Spåra varje besökare på din website på ett ställe och skapa personliga digitala upplevelser med hjälp av CRM-data. Med HubSpot's CRM-plattform blir din website en tillväxtmotor för ditt företag.

Drag-and-drop editor

Uppdatera och skapa sidor utan hjälp från utvecklare eller avancerad kod. Att publicera förändringar i farten har aldrig varit enklare än nu.

Adaptiv testning

Kontinuerligt optimera din website. Välj upp till fem varianter av en sida, så kommer HubSpot att övervaka och alltid visa det bästa alternativet.

Integrerad rapportering

Analysera effekten av din website och optimera din strategi genom att undersöka vilka innehållstyper, källor och kampanjer som ger flest leads.

Kontakta oss

HubSpot är rankat som ett av världens bästa CMS och vi på Brave Agency vet precis hur du får ut mest av den. Boka ett möte med oss idag.

Några av de websiter vi byggt i HubSpot CMS

Netadmin

 

AktivBo

 

Waytobill