Hubspot

All din digitala marknadsföring i samma plattform

På Brave Agency arbetar vi ofta med HubSpot som är en inbound marketing- och försäljningsplattform som hjälper företag och varumärken att attrahera fler besökare, konvertera leads och hitta nya kunder. 

Så fungerar HubSpot

HubSpot är ett komplett verktyg för inbound marketing och försäljning. Dess produkter och tjänster syftar till att tillhandahålla en komplett plattform för marknadsföring i sociala medier, content marketing, webbanalys, CMS,  och SEO.

Ett kraftfullt och gratis CRM

HubSpot CRM är byggt för att vara en plattform som tillåter tex. ett säljteam att komma igång snabbt utan att ändra sina existerande workflows. Det är smart, enkelt och har alla grundläggande förutsättningar, samtidigt som det inte är så förvirrande och krångliga som vissa andra CRM-plattformar har en förmåga att vara.

growth marknadsföring
Inbound Marketing

Optimerat för Inbound Marketing

Inbound marketing är en affärsmetodik som lockar kunder genom att skapa värdefullt innehåll och upplevelser skräddarsydda för dem. Medan outbound marketing avbryter din publik med innehåll de inte vill ha, bildar inbound marketing anslutningar de letar efter och löser problem de redan har. HubSpot är från grunden byggt att stödja hela processen för Inbound Marketing och Sales.

Ett av världens bästa CMS

HubSpot grundades 2005 och HubSpot CMS är idag rankat som en av världens bästa CMS med kontor i hela världen med kunder i över 120 länder.

Filmklipp om HubSpot

Vanliga frågor om HubSpot

Är HubSpot bra?

HubSpot är ett utmärkt CRM som är lätt att komma igång med. HubSpot kopplar samman marknadsföring och försäljning och ger dig verktygen, statistiken och möjligheterna för att få nya kunder.

Vad gör HubSpot?

Kortfattat är HubSpot ett komplett verktyg för inbound marketing och försäljning. Dess produkter och tjänster syftar till att tillhandahålla verktyg för marknadsföring av sociala medier, innehållshantering, webbanalys och optimering av sökmotorer. Och allt kretsar runt individer (kontakter) som lagras i HubSpot CRM.


Vad kostar HubSpot?

HubSpot erbjuder en enkel och begränsad gratisversion. Nästa steg är deras Starter-version som börjar från 41 Euro per månad beroende på konfiguration. Efter det finns HubSpot i både Proffessional- och Enterprise-versioner.

Alla priser finns att läsa om på HubSpots website.


Vad menas med Inbound Marketing?

Inbound marketing är en metod av marknadsföring som bygger på att fokusera på kunden samt optimera sitt digitala innehåll för att locka fler och framför allt rätt kunder.

Vad betyder Inbound?

Inbound är en metodik där du endast betraktar från utsidan. Den utgår från den du vill sälja något till och inte från vad det är du vill sälja. Det innebär att du måste ha stor insyn i vem din kund/målgrupp faktiskt är.

Vad är Outbound?

Outbound är ett snyggt ord för traditionell marknadsföring. TV-reklam, tidningsannonser, affischering med mera är typiskt traditionella grepp kring marknadsföring som är s.k. outbound.

Varför ska man jobba med Inbound Marketing?

Inbound Marketing är en marknadsföringsmetod som generar leads (potentiella kunder). Det handlar om att identifiera besökare på din tex. hemsida som kan komma att bli dina leads. Att skapa kontakt med dem och lösa deras utmaningar genom att erbjuda värdefull kunskap och inspiration för att konvertera dem till kunder.

Kontakta oss

Är du nyfiken på vad HubSpot kan innebära för ditt företag?