HubSpot

All din digitala marknadsföring i samma plattform

På Brave Agency arbetar vi ofta med HubSpot som är en inbound marketing- och försäljningsplattform som hjälper företag och varumärken att attrahera fler besökare, konvertera leads och hitta nya kunder. 

Så fungerar HubSpot

HubSpot är ett komplett verktyg för inbound marketing och försäljning. Dess produkter och tjänster syftar till att tillhandahålla en komplett plattform för marknadsföring i sociala medier, content marketing, webbanalys, CMS,  och SEO.

hubspot-cms-work

CRM

Ett kraftfullt och gratis CRM

HubSpot CRM är byggt för att vara en plattform som tillåter tex. ett säljteam att komma igång snabbt utan att ändra sina existerande workflows. Det är smart, enkelt och har alla grundläggande förutsättningar, samtidigt som det inte är så förvirrande och krångliga som vissa andra CRM-plattformar har en förmåga att vara.

Optimerat för Inbound Marketing

Inbound marketing är en affärsmetodik som lockar kunder genom att skapa värdefullt innehåll och upplevelser skräddarsydda för dem. Medan outbound marketing avbryter din publik med innehåll de inte vill ha, bildar inbound marketing anslutningar de letar efter och löser problem de redan har. HubSpot är från grunden byggt att stödja hela processen för Inbound Marketing och Sales.

circle

Ett av världens bästa CMS

HubSpot grundades 2005 och HubSpot CMS är idag rankat som en av världens bästa CMS med kontor i hela världen med kunder i över 120 länder.

Är du nyfiken på vad HubSpot
kan innebära för ditt företag?