Brave Growth Method

Så hjälper vi er

Hos Brave Agency arbetar vi med tillväxt enligt en metod vi har valt att kalla Brave Growth Method som bygger på tre olika faser.

1. Growth Sessions

Analyser skapar framgångsrika tillväxtstrategier

Den första fasen: Growth Sessions startar med en eller flera workshops där vi tillsammans med er går igenom ert nuläge, kundresan, målgrupper och en analys av er ICP (Ideal Customer Profile). Vi definierar era kort- och långsiktiga mål och gör en tydlig rollfördelning. Med tydliga och strukturerade processer skapar vi olika styrdokument och aktivitetsplaner som ligger till grund för att löpande mäta samt optimera er tillväxt och framgång.

growth session
tillväxt

2. Growth Website

Att driva tillväxt och konverteringar

Den andra fasen: Growth Website – handlar om att bygga en webbplats som är skapad för att driva tillväxt. Den byggs enligt våra processer för att snabbt komma ut på marknaden och att iterera utifrån våra analyser och de uppsatta mål vi har satt upp (detta kallas för Growth Driven Design). Genom olika strategier attraherar webbplatsen besökare, engagerar dem och konverterar dem till kunder genom olika principer. I denna fas arbetar vi med UX (User Experience), copy, design, SEO (Sökmotoroptimering), navigation, kundresa och tillväxtverktyg som landningssidor, blogg, lead magnets och content offers. Vi ser även på en Growth Website som ett dynamiskt arbete, att kontinuerligt optimera och effektivisera en webbplats är vitalt för att hålla sig relevant på en marknad i ständig förändring.

3. Growth Marketing

Skalbar och datadriven tillväxtmarknadsföring

I den tredje fasen: Growth Marketing applicerar vi digital marknadsföring 2.0 genom att arbeta mer datadrivet samt ständigt optimera och effektivisera marknadsföringsinitiativ. Dessa inkluderar kampanjer, annonsering, erbjudanden, content, optimering, automation och SEO. Genom att testa och utvärdera insikter och basera strategiska beslut på datadrivna samt mätbara resultat och inte på en ”känsla”, säkerställer vi att marknadsföringsbudgeten inte spenderas på felaktiga insatser. Brave Agency kan ta ett helhetsgrepp kring alla marknadsföringsinsatser eller fungera som ett stöttande team till interna resurser. Tillsammans med er paketerar vi hur arbetet framåt ska fungera baserat på era mål och budget.

growth marknadsföring

Kontakta oss

Är du redo att skapa tillväxt till ditt företag?


"Jag ville hitta en lite annorlunda byrå som ser människan bakom kunden, som är enkel att jobba med. Första projektet tillsammans var en ny digital plattform med HubSpot som grund. Brave överträffade alla förväntningar – en fantastisk samarbetspartner!"

roger haraldsson
Roger Haraldsson
Marketing Communications Manager | Netadmin

Kundcase

Websiteutveckling UX/Webdesign Branding

Website och brand refresh till Dairdux

Websiteutveckling UX/Webdesign Videoproduktion Content Branding

Så skapade vi en modern e-handelsite för Steve Hudly – ett nytt solglasögonmärke

Websiteutveckling UX/Webdesign Branding

Koncernsite för Göteborgs mest familjära restauranggrupp

Websiteutveckling UX/Webdesign Videoproduktion

Naturnära website och videoproduktion för Villa Belparc

Websiteutveckling

Ny website till Waytobill

Websiteutveckling UX/Webdesign

En modern B2B website till Garantell

Videoproduktion Reklamfilm

Reklamfilmer för Mötesplatsen

Websiteutveckling UX/Webdesign Branding

Ny användarvänlig website och branding till Fello

Websiteutveckling UX/Webdesign Branding

Website och digital branding till Miljonlotteriet

Websiteutveckling UX/Webdesign

En spelresa genom Sverige med Gasum

Websiteutveckling UX/Webdesign

E-handel till Avellino Catering

Videoproduktion Reklamfilm

Volvo Trucks kampanjfilm