HubSpot onboarding

Välkommen till en ny värld

Vår erfarenhet inom Inbound marketing har hjälpt oss att utveckla en stark känsla för vad framför allt B2B-företag vill ha från HubSpot och vad som behövs göra för att uppnå det.

Vår anpassade HubSpot onboarding- och installationsprocess gör att rätt aktiviteter prioriteras och misstag undviks i konfigurationen för ett mer framgångsrikt slutresultat.

Konfiguration och installation av HubSpot

En korrekt konfiguration av HubSpots alla inställningar och alternativ är avgörande för snabbt kunna utnyttja dess kraftfulla verktygslåda.

Med vår onboarding-tjänst kommer vi att se över dina krav och konfigurera HubSpot på bästa sätt och hjälpa dig att undvika de många och ibland kostsamma misstagen.

HubSpot sales
growth session

Vi hjälper er maximera utnyttjandet

För att utnyttja alla fördelar med HubSpot och Inbound marketing krävs säker användning och förståelse för samspelet mellan verktyg och taktik. Genom olika workshops och dokumentation ser vi till att företagets alla användare och intressenter förstår hur HubSpot kan tillämpas på dina unika utmaningar och krav för framgångsrik tillväxt.

HubSpot-integrationer

HubSpot kan stödja marknadsförings-, försäljnings- och servicebehov hos företag men i många fall finns det även andra verktyg och system som måste fungera tillsammans. Som en del av din onboarding kan vi identifiera vilka kopplingar mot andra system som kan behövas göras, som t.ex. webinarverktyg, eventhantering och undersökningsplattformar.

hubspot-logo-orange-background-1

Kontakta oss

Behöver du hjälp att komma igång ordentligt med HubSpot? Boka ett möte med oss