HubSpot Event - Inbound 2019

Hubspots årliga event Inbound 2019 har precis gått av stapeln i Boston och i sedvanlig ordning har de presenterat en del nyheter.

 

Marketplace har fått en ny kostym

Nya HubSpot App Marketplace gör det lättare att hitta, förstå och installera appar för ditt HubSpot-konto så att du kan ansluta dina data och förbättra din kundupplevelse.

Fler appar - HubSpot har lagt till hundratals nya appar under de senaste 12 månaderna, inklusive nya integrationer som exempelvis, Slack, Xero och WordPress.

 

Nya funktioner introducerade på årets event: Inbound

Skapa anpassade mallar med lätthet och publicera innehåll på ett ögonblick med de nya dra-och-släpp-redigerarna för e-post, webbsidor och artiklar.

Hitta och slå samman duplicerade kontakter och företag enkelt. Genom att ta bort dubblettuppgifter kommer ditt team att arbeta med samma erbjudanden och dina kunder slipper att få samma e-post flera gånger.

För att hjälpa dig att hålla dig organiserad - oavsett hur sofistikerade dina arbetsflöden blir - kan du nu skapa mappar för dina arbetsflöden. Och för att hjälpa dig att hålla de komplexa arbetsflödena hanterbara kan du nu skapa åtgärder som hoppar över till ett annat steg i arbetsflödet.

Läs alla nyheter från Inbound 2019 här.

Nyfiken på HubSpot och vill veta mer?

KONTAKTA OSS

 

Omslagsbild av Jason Leung på Unsplash

Senaste artiklarna

Att utmana gränserna med AI-marknadsföring

Artificiell intelligens (AI) har revolutionerat digital marknadsföring genom att erbjuda...

Guide till sociala medier

Välkommen till Brave Agency's guide till sociala medier! Denna guide är utformad för att ge dig...

Den ultimata guiden till Inbound Marketing

Välkommen till vår ultimata guide till Inbound Marketing, där du kommer att upptäcka möjligheterna...