HubSpot Event - Inbound 2019

Hubspots årliga event Inbound 2019 har precis gått av stapeln i Boston och i sedvanlig ordning har de presenterat en del nyheter.

 

Marketplace har fått en ny kostym

Nya HubSpot App Marketplace gör det lättare att hitta, förstå och installera appar för ditt HubSpot-konto så att du kan ansluta dina data och förbättra din kundupplevelse.

Fler appar - HubSpot har lagt till hundratals nya appar under de senaste 12 månaderna, inklusive nya integrationer som exempelvis, Slack, Xero och WordPress.

 

Nya funktioner introducerade på årets event: Inbound

Skapa anpassade mallar med lätthet och publicera innehåll på ett ögonblick med de nya dra-och-släpp-redigerarna för e-post, webbsidor och artiklar.

Hitta och slå samman duplicerade kontakter och företag enkelt. Genom att ta bort dubblettuppgifter kommer ditt team att arbeta med samma erbjudanden och dina kunder slipper att få samma e-post flera gånger.

För att hjälpa dig att hålla dig organiserad - oavsett hur sofistikerade dina arbetsflöden blir - kan du nu skapa mappar för dina arbetsflöden. Och för att hjälpa dig att hålla de komplexa arbetsflödena hanterbara kan du nu skapa åtgärder som hoppar över till ett annat steg i arbetsflödet.

Läs alla nyheter från Inbound 2019 här.

 

Nyfiken på HubSpot och vill veta mer?

KONTAKTA OSS

 

Omslagsbild av Jason Leung på Unsplash

Senaste artiklarna

Vad är Metaverse?

Metaverse är en framtidsvision om steget in i den tredje dimensionen av internet. Låter det...

Läget för digital marknadsföring 2022

Hej, kära marknadsföringsbransch. Hur mår du egentligen? I denna artikel tar vi en titt på...

Instagram är dött

Ja, ok, det var lite clickbait. Eller rätt mycket. Men det finns en anledning till vårt vågade...