Brave Agency blir mer rörligt

Video är det nya svarta och för att kunna bredda erbjudandet av just den formen av content har Brave Agency gått samman med film- och tv-produktionsbolaget Typecast Media.

Det finns mycket statistik som visar att både konvertering, räckvidd och engagemang ökar när man använder videoinnehåll och att till exempel Facebook och LinkedIn premierar rörligt i sina algoritmer är heller ingen nyhet. 

– Genom vårt samgående med Brave Agency så breddar vi oss även mot befintliga kunder där vi nu också kan erbjuda content marketing, analys, strategi och mediaköp vilket ökar effekten av våra produktioner, säger Stefan Spikh, ägare av Typecast Media.

Rörligt material inom content är idag mer efterfrågat än någonsin och vi ser många fördelar med att lyfta in videoproduktion in-house och förvalta det till en naturlig del av vårt erbjudande, säger Stefan Jakobsson, VD på Brave Agency.

Typecast Media har tidigare arbetat med kunder som H&M, Discovery Networks, IFS, Wästbygg och Collector Bank samt producerat material åt reklambyråer som DDB och Forsman & Bodenfors och Uncle Unicorn.

 

VILL DU VETA MER OM BRAVE AGENCY ELLER DE TJÄNSTER VI ERBJUDER INOM VIDEO?

KONTAKTA OSS

 

Senaste artiklarna

Konferenstips 2023: Marknadsföringskonferenser

Att nätverka, bli inspirerad och samtidigt lära sig något nytt är en av många ingredienser för att...

Företagsvideo – Därför ska ditt företag satsa på film!

Har du någonsin sett "The Wolf of Wall Street" och undrat varför Jordan Belfort verkade så...

Lägga till användare i annonskonton

Du har en massa olika konton hos olika plattformar som erbjuder annonseringsmöjligheter. Och det är...