Animation | Företagsfilm

Animerad företagsfilm som lyfte unika fördelar för Tolerate

StyleFrames-export_Rityta 1 kopia 13

Med en animerad film, kan Tolerate enkelt förklara sina unika fördelar till en större publik 


Bakgrund

Tolerate erbjuder stöttåliga och miljövänliga skärmskydd, fodral samt accessoarer till smartphones och surfplattor som utvecklas och designas i Sverige. Tolerate var det första varumärket i Norden att lansera ett 100% nedbrytbart mobilskal, vilket är en merit de är väldigt stolta över och ett budskap de gärna ville informera om.

Deras unika fördel med en effektiviserad produktion och frakt kan upplevas krånglig i aspekten av hur det exakt går till, och hur mycket Tolerate faktiskt kan spara in, både ekonomiskt och ur miljösynpunkt. 

Uppdrag och lösning

Tolerate önskade att få ett verktyg att ta med sig till sina kunder som förklarar vad som är unikt och fördelaktigt med just Tolerate. Vi kom fram till att detta enkelt, tydligt och pedagogiskt kunder förklaras med en animerad film. I en sådan lekfull form kan man också verkligen berätta en historia och fånga tittarna.

Tillsammans med Tolerate tog vi fram ett tydligt manus som vi sedan ritade upp i en storyboard. Sedan skapade vi ett vänligt och lättsmält illustrationsmanér som vi sedan satte i rörelse, för att berätta Tolerates historia.

Se filmen: 

Arbetet med illustrationer

Nyhetsbrev juli 2021-thumb
StyleFrames-export_Rityta 1 kopia 14
Skärmavbild 2022-02-16 kl. 10.04
StyleFrames-export_Rityta 1 kopia 13
StyleFrames-export_Rityta 1 kopia 3
Skärmavbild 2022-02-16 kl. 10.05-1-1

Behöver ni hjälp med animerade filmer? Oavsett om det är event, föreläsningar, produktlansering eller löpande innehåll till sociala medier så har vi koll på läget och kan snabbt hjälpa dig.