Digital marknadsföring

Förstå dina kunder bättre med digital marknadsföring

Digital marknadsföring innefattar all marknadsföring av produkter och tjänster som sker via digitala kanaler och plattformar. Exempel på digitala kanaler är sökmotorer (Google), sociala medier (Facebook, Instagram), e-post och hemsidor för att kommunicera med dina existerande och framtida kunder.

Ditt digitala skyltfönster

Digital marknadsföring går ut på att skapa varumärkeskännedom, leadgenerering och driva potentiella kunder framåt i köpresan genom olika digitala kanaler. Arbetet bakom digital marknadsföring riktar sig mot en specifik målgrupp med olika budskap som kommunicerar med målgruppen. Den digitala marknadsföringen inkluderar bl.a annonser baserade på olika sökresultat, e-postannonser, sociala media-annonser och mycket mer.

digital-window

puzzle-piece

Behöver ditt företag ta sina första digitala steg eller förbättra ert nuvarande digitala erbjudande?

För att digital marknadsföring ska ge resultat handlar det om att få alla pusselbitar att passa ihop. Vi på Brave Agency är pusselmästare och har både erfarenheten och kompetensen för att hålla kolla på alla bitar. I grunden handlar det om veta när man ska göra vad – och sedan paketera det på olika sätt.

Vi erbjuder olika tjänster som kan hjälpa dig att skapa fler leads, göra mer affärer och exponera ditt varumärke så det når igenom dagens mediabrus.

Inbound
Marketing

Lead-
generering

Content
Marketing

Video-
produktion

Marketing Automation

Sökmotor-
optimering

Köpt
annonsering

Website-
utveckling

Behöver du komma igång med
digital marknadsföring?