Köpt annonsering

Vi hjälper dig att maximera din annonsering

Att nå en stor mängd människor är sällan gratis och för att maximera effekten av sin annonsering behöver man veta hur man bäst spenderar sin marknadsföringsbudget på allra bästa sätt. Genom betald media kan du öka din räckvidd och ditt engagemang i dina kanaler och på så sätt nå fler potentiella kunder.

På Brave Agency har vi lång erfarenhet av att arbeta med betald annonsering i de stora kanalerna som exempelvis Google, Facebook, Instagram och LinkedIn.

 

köpt annonsering

Enkelt och kostnadseffektivt

 

Vi hjälper på ett kostnadseffektivt sätt till att löpande hantera och optimera era annonser så ni får mest bang-for-the-buck!

Brave Agency fungerar som en förlängning av ert marknadsteam så att ni slipper tänka på detaljerna utan istället kan fokusera på att hantera den ökade trafiken till er website från annonsering. Vi arbetar efter era KPIer och skapar löpande rapporter där vi går igenom statistik och vilka åtgärder som bör göras.


Att betala för räckvidd är inte svårt men att betala rätt kräver specialistkunskaper. Kontakta mig idag eller boka ett möte.

Stefan Jakobsson

pinguuuuuuuu