Leadgenerering

Fånga kunden innan de försvinner till konkurrenten

Leadgenerering är en avgörande komponent i vår inbound marketing-tjänst och innehåller alla delar som behövs för att skapa en stadig ström av leads i alla steg av köpresan. Våra skräddarsydda inbound-strategier inkluderar planer för leadgenerering, med erbjudanden för innehåll och konvertering anpassade till de olika stadierna av dina kunders digitala köpresa.

leadgeneration-header

Call to action

Att hjälpa köpare att hitta den information de letar efter är det första steget i leadgenerering. Effektiva uppmaningar till köp fungerar som vägvisare för dina besökare och övertalar dem att utföra önskade åtgärder för förbättrad konvertering. Vi tittar på hela köpresan och varje sida på din website för att säkerställa att du erbjuder rätt innehåll vid rätt tid, varje gång.

Landningssidor

Bra innehåll räcker inte längre. Landningssidor måste erbjuda förtroende och tillhandahålla en riskfri konverteringsväg för dina köpare. Våra landningssidor låter ditt innehåll stå ut samtidigt som det ökar förtroendet för ditt varumärke så att dina besökare konverterar i högre takt.

Leadinfo

Brave Agency är certifierad partner med Leadinfo som är en plattform där du får en tydligare bild av vem som besöker din website.
Vi hjälper dig med allt från installation, konfiguration och utbildning. 

Meddelanden och livechat

Meddelanden och livechat kan sätta ett ert säljteam i direktkontakt med besökaren, vilket skapar en mer personlig kontakt och skyndar på beslutsfattandet. Vi kan hjälpa dig att sätta upp olika verktyg på din website.

Segmentering

Tillsammans med dig definierar vi skräddarsydda kontaktegenskaper som skapar meningsfulla segment i ditt CRM. Och med hjälp av smarta formulär kan vi samla in ny information som leder till att konvertera leads utan att öka friktionen.

Låt inte potentiella kunder försvinna från din website. Kontakta mig idag eller boka in ett möte.

Stefan Jakobsson

pinguuuuuuuu