Motion graphics

Relationen mellan rörligt och design

Motion graphics, eller rörlig grafik som det även kallas kan vara allt från en förklaringsvideo till en animerad infographic. Dessa små animerade videos hittas ofta på landningssidor, i e-postkampanjer och varierar i kvalitet från amatörmässiga alster till otroliga produkter. Värdet i att använda video är att det ökar engagemang, konverteringar och driver social samt söktrafik.

Öka engagemang och konvertera fler leads genom motion graphics

När det kommer till marknadsföring kan rörlig grafik skapa underverk. Motion graphics kan ta ett varumärke eller en produkt till nästa nivå genom att ge det ett bättre erkännande. Användningen av rörlig grafik kan hjälpa produkterna att nå potentiella kunder tillsammans med varumärkesberättelsen som skaparna av detta varumärke vill marknadsföra. Området marknadsföring har alltså förändrats med användning av rörlig grafik.

Marknadsförare kan använda motion graphics för att förmedla sina budskap på ett mer kreativt sätt. Rörlig grafik är ett alternativ som gör videos mer begripliga och lätta att komma ihåg. Vilket gör att potentiella kunder kan nås på ett mer attraktivt sätt.

explainer förklaringsvideo brave-1

Se hur vi hjälpte Tolerate lyfta unika fördelar genom en förklaringsvideo:

Vi erbjuder allt från stora till små produktioner inom motion graphics som är anpassningsbara efter era önskemål och er budget. Kontakta mig idag eller boka ett möte.