Brave Agency expanderar globalt genom anslutning till AMIN-nätverket

brave-agecy-favicon

Pressmeddelande |
 2024-01-09

Brave Agency expanderar globalt genom anslutning till AMIN-nätverket, som första och enda byrå i Sverige.

Göteborg, Sverige - Brave Agency, en digitalbyrå baserad i Göteborg har idag tillkännagett sitt inträde i The Advertising & Marketing Independent Network (AMIN Worldwide). Denna betydande utveckling markerar ett strategiskt steg för byrån att växa sin närvaro på den globala marknaden.

Genom anslutningen till AMIN-nätverket, en prestigefylld sammanslutning av oberoende marknadsförings- och reklambyråer världen över, breddar Brave Agency sitt avtryck och förstärker sin kapacitet genom att kunna erbjuda resurser till internationella kunder genom samarbete inom nätverket.

— Detta är en spännande tid för Brave Agency, vår anslutning till AMIN-nätverket är ett naturligt steg i vår tillväxtstrategi. Det möjliggör för oss att dra nytta av ett globalt nätverk av branschexperter och resurser, vilket i sin tur kommer att berika våra tjänster och erbjuda våra klienter ännu större värde, säger Stefan Jakobsson, VD för Brave Agency.

— Med Brave Agency hittade vi en perfekt matchning av expertis och kultur. Detta passar i vår övertygelse att du behöver arbeta med människor du kan lita på, säger Hans Van Eemeren – President AMIN EMEA.

 The Advertising & Marketing Independent Network (AMIN) är ett global allians av oberoende marknadsförings- och reklambyråer som grundades 1932. AMIN-nätverket är känt för sitt engagemang för innovation, kreativitet och samarbete bland sina medlemsbyråer. 

— Vi ser fram emot att samarbeta med likasinnade byråer runt om i världen, dela kunskap och insikter, och att AMIN-nätverket är noga och restriktiva i sin urvalsprocess kring vem som får ansluta känns som en liten fjäder i hatten. Deras fokus på nätverk och kunskap – och inte bara affärer är dessutom väldigt inspirerande, säger Mike Stranéus, Senior Copywriter på Brave Agency.
 

För mer information, vänligen kontakta:

boka-möte-stefan-landningssida-3

Stefan Jakobsson, VD, Brave Agency
E-post: stefan.jakobsson@brave.se,
Telefon: +46 70-755 04 96

 

 

 

___________________________________________________________________________

Om Brave Agency
Brave Agency är en digitalbyrå baserad i Göteborg, Sverige som erbjuder B2B-företag olika tjänster inom digital marknadsföring med fokus på strategi och tillväxt. Med en kundlista som inkluderar ledande företag såsom SKF, Husqvarna Construction, AktivBo, Lundatech och World of Volvo är Brave Agency är etablerad aktör på marknaden. Brave Agency är flerårig partner till HubSpot och en del av K7-gruppen.

Senaste artiklarna

Brave växer och söker en business developer/digital strategist

Vill du vara en del av Brave-familjen och förädla vår vision samt revolutionera hur våra kunder...

Brave Agency expanderar globalt genom anslutning till AMIN-nätverket

Pressmeddelande | 2024-01-09

Lundatech blir ny kund hos Brave Agency

SaaS-bolaget Lundatech väljer Brave Agency som strategisk och kreativ partner