Wordpress CMS

Världens mest populära CMS

Det finns mängder med anledningar till att WordPress CMS är så omtyckt, men de främsta anledningarna är att det är gratis, det är Open-Source-baserat som främjar ständig utveckling och det går att anpassa i oändlighet med olika plugins.

wordpress CMS

Vem passar WordPress CMS för?

CMS:et lämpar sig lika bra för privatpersoner som vill skapa och driva sin egen blogg utan något ekonomiskt vinstintresse, som för företag med målsättning att driva ökad direktförsäljning via sin sajt, och allt däremellan.

Läs mer om skillnaderna mellan Wordpress CMS och HubSpot

 

wordpress
anpassa

Enkelt att anpassa för både experter och nybörjare

WordPress driver miljoner webbplatser runt om i världen. Men betyder det att alla som bygger dem är utbildade utvecklare? Inte riktigt. Det beror på plattformens enkla användargränssnitt, lättöverskådliga alternativ och funktionerna i instrumentpanelen.

 

mangsidigt

Mångsidigt är bara förnamnet

WordPress CMS används av organisationer, inklusive multinationella nyhetsföretag och småskaliga ideella välgörenhetsorganisationer till från globala superstjärnor till oberoende fotografer. Tack vare WooCommerce kan du till och med skapa dina egna e-handelsbutiker. WordPress erbjuder mångsidigheten för att göra det du vill, på ditt sätt.

 

Kontakta oss

Känner du att WordPress CMS kan vara rätt val för ditt företag? Kontakta oss idag och boka in ett möte