Modern e-handel till Avellino Catering

Utsökt online-catering 

Bakgrund

Avellino Catering är cateringföretag som specialiserat sig på traditionella svenska rätter såsom smörgåstårta. Idag erbjuder de ett brett utbud av produkter som smörgåsar, buffétallrikar och färdigmat. Traditionellt sett har deras flesta kunder varit företag som beställt via telefon eller e-mail, men med deras nya plattform för e-handel kommer Avellino att kunna sälja mer och effektivt till både företag och konsumenter.

 

Avellino catering ny hemsida

Vårt mål var att skapa en modern e-handelsplattform som är enkel att använda och även som även är skalbar för att successivt kunna öka försäljningen mot företagskunder. Plattformen behövde även inkludera funktioner för kunder såsom valmöjligheter mellan leverans och hämta-i-butik.

Den existerande brandingen var smått utdaterad och behövde få ett mer modernt uttryck. Vi behövde samtidigt belysa att nya saker händer hos Avellino och att de är ett företag som har startat en ny resa in i den digitala världen (med fler spännande lösningar på väg).

Avellino branding

Uppdatering av websiten

Att köpa mat på nätet handlar om presentation, att se produkterna tydligt och presenterade på ett fräscht sätt som återspeglar produkten i verkligheten. Köpresan behöver även vara tydlig och enkel att förstå. Avellino erbjuder inga komplicerade produkter, men det finns ändå några affärsregler som behöver appliceras. Historiskt sett har deras produkter varit riktade mot en äldre målgrupp, varpå vi fokuserade mycket på shoppingupplevelsen och utcheckning.

Vår lösning - en modern e-handel byggd för att stödja hela kundresan, från online till fysisk butik.

Vill du också ha en website som levererar värde genom hela kundresan?

Vi hjälper dig identifiera rätt lösning och ger dig tips på hur du snabbt kan komma igång med att driva mer trafik, generera fler leads och få nya kunder.