Growth Website | Growth Marketing

Digital tillväxtstrategi och marknadsplan till SaaS-bolaget Lundatech

Lundatech

Lundatech – integrationsexperterna som förändrar synen på hur företag hanterar data

Bakgrund

SaaS-bolaget Lundatech erbjuder en smartare, mer kostnadseffektiv och framtidssäker lösning för data management och integrationer. Deras integrationstjänst Business Cloud (en s.k. iPaaS), är en heltäckande plattform för integrationer oavsett källa och formar framtidens sätt att arbeta med integrationer och datakvalitet. Lundatechs kunder och partners är programvaruleverantörer, koncerner, organisationer och statlig verksamhet, alla med höga krav på säkerhet och tillförlitlighet. 

46 procent

Tillväxt 2023

Uppdrag och lösning

Vi inledde med en Growth Session, där Brave tillsammans med Lundatech tog fram en genomarbetad tillväxtstrategi och marknadsplan för digitala kanaler kring hur de ska nå målgruppen samt planering för kommande aktiviteter.  

Arbetet inleddes med att migrera Lundatechs befintliga website till HubSpot CMS för att samtidigt skapa förutsättningar för att få websiten att bli mer tillväxtdriven. Det skapades funktionalitet för att öka konverteringen av besökare till leads.  

Arbetet gjordes med metodiken Growth Driven Design (GDD) och har sedan lanseringen uppdaterats löpande med fler funktioner och innehåll för att stödja strategin.  

Utöver arbetet med en ny website är Brave Agency även Lundatechs strategiska och kreativa byrå för aktivering i deras digitala kanaler. Vårt löpande uppdrag innefattar datadriven marknadsföring (growth marketing), där vi tillsammans med arbetat mot uppsatta tillväxtmål. Vi onboardade även Lundatech i HubSpot Sales och Marketing Hub samt konfigurerade plattformen för att fungera med deras specifika affärskrav.  

Brave hjälper Lundatech löpande med allt från strategi, annonsering, content marketing, SEO, videoproduktion samt inspelning av webinars. Vi agerar som en förlängning av deras marknadsteam, där vi proaktivt arbetar mot gemensamma mål.

Att samarbeta med Brave Agency har varit en nyckelfaktor för Lundatech. Från första dagen med en strategisk workshop, där vi tillsammans utformade vår strategi, till implementeringen av en tillväxtdriven hemsida via HubSpot CMS, har Brave varit oumbärliga. De har inte bara förvandlat vår webbnärvaro utan även agerat som en proaktiv strategisk och kreativ partner. Tack vare gemensamt hårt arbete har vi uppnått en ökning på nästan 50 % i vår tillväxt under vårt första år tillsammans. Deras ständiga tillgänglighet gör dem till mer än bara en leverantör utan de är en del av vårt team på flera plan. Att ha en byrå som Brave är enkelt, roligt och framför allt professionellt.


Staffan Hedbrandh
CEO, Lundatech

Designskisser för Lundatech
Webinar och Social Media

Relaterade case

Websiteutveckling UX/Webdesign Branding

Website och brand refresh till Dairdux

Websiteutveckling UX/Webdesign Videoproduktion Content Branding

Så skapade vi en modern e-handelsite för Steve Hudly – ett nytt solglasögonmärke

Websiteutveckling UX/Webdesign Branding

Koncernsite för Göteborgs mest familjära restauranggrupp

Websiteutveckling UX/Webdesign Videoproduktion

Naturnära website och videoproduktion för Villa Belparc

Websiteutveckling

Ny website till Waytobill

Websiteutveckling UX/Webdesign

En modern B2B website till Garantell

Videoproduktion Reklamfilm

Reklamfilmer för Mötesplatsen

Websiteutveckling UX/Webdesign Branding

Ny användarvänlig website och branding till Fello

Websiteutveckling UX/Webdesign Branding

Website och digital branding till Miljonlotteriet

Websiteutveckling UX/Webdesign

En spelresa genom Sverige med Gasum

Websiteutveckling UX/Webdesign

E-handel till Avellino Catering

Videoproduktion Reklamfilm

Volvo Trucks kampanjfilm

Kontakta oss

Önskar du också maximera er tillväxt i de digitala kanalerna?