Websiteutveckling | Branding

Website och brand refresh till Dairdux

dairdux-hero

Dairdux vill öka medvetenheten kring Data och AI. Därför skapade vi en website som hjälper dem att nå rätt människor, på rätt sätt

 

Bakgrund

Data och AI kan ibland upplevas så krångligt att stora företag inte vågar att ta det första steget. Det är här Dairdux kommer in i bilden. Med sin inkluderande och utstickande värdegrund guidar Dairdux stora och små företag i deras digitala transformationsresor till att bli verksamheter som använder data och AI på rätt sätt.

Produktion

Brave Agency fick i uppdrag att hjälpa Dairdux att ta fram en ny website och ett uttryck som sticker ut i mängden av klyschor som ofta rör data och AI. Websiten behövde också tilltala målgrupperna, kvinnorna och männen bakom koden, programmerarna och dataarkitekterna. Budskapet från Dairdux ska vara enkelt att förstå och kunna tas in av de som inte är initierade. Tillsammans hittade vi ett snyggt och stilrent uttryck som sticker ut bland blåa färgtoner och robotmetaforer.

I samband med arbetet för en ny website gjorde vi även en uppfräschning av varumärket med nya tankar om bildmanér, ny copy och trycksaker för att sticka ut på mässor och event.

Till hemsidan

I en inkluderande och iterativ process tog Brave fram en website som får oss att sticka ut från mängden.


Henrik Göthberg
VD och founder av Dairdux

DD-1
case dairdux
DD-2
DD-3

T-shirts och bokomslag till mässa

dairdux-book
star-wars-dairdux-t-shirt-mockup
back-to-the-future-dairdux-t-shirt-mockup

Vill du också ha en website som levererar värde genom hela kundresan?

Vi hjälper dig identifiera rätt lösning och ger dig tips på hur du snabbt kan komma igång med att driva mer trafik, generera fler leads och få nya kunder.

Kontakta oss