Videoproduktion

Filmserien "Gore-Tex – På hög höjd mot guld"

gore-tex-filmproduktion-brave-

Filmproduktion av extremt traillopp. Vi arbetade med idé, koncept, projektledning, filmning och postproduktion.

 

Om serien

I den nya serien GORE-TEX Transalpine Run – På hög höjd mot guld, får vi på nära håll följa två svenska lag när de tar sig an 2018 års upplaga av det extrema trailloppet. Vi hänger med under uppladdningen på hemmaplan och framför allt den stora upplevelsen i Alperna. Lagen har olika förutsättningar och målsättning men står inför samma utmaning: Att besegra bergen.

Vårt arbete

Serien har tagits fram i samarbete med Nowa Kommunikation och rättighetsbolaget SO MEDIAHOUSE. Vi har arbetat med seriens alla delar. Idé, koncept, projektledning, filmning och postproduktion.

GORE-TEX Transalpine RUN är ett spektakulärt terränglopp, 28 mil till fots, under 7 dagar, tvärs över Alperna. Projektets stora utmaning var att hitta ett sätt att skapa en heltäckande bild av loppet. Dessutom i en otillgänglig miljö på höjder upp mot 3000 meter över havet. Lösningen blev ett samarbete med tyska Presslive och loppets arrangör. Det möjliggjorde att vi dagligen kunde ha ett stort batteri med duktiga videofotografer på strategiskt utvalda platser utefter banan.

Se trailern

Behöver ni hjälp med videoproduktion? Vi hjälper dig identifiera rätt lösning och ger dig tips på hur du snabbt kan komma igång med att driva mer trafik, generera fler leads och få nya kunder.