Websiteutveckling | Videoproduktion

Naturnära website och videoproduktion för Villa Belparc

VillaBelparc

Vi ville förmedla känslan av att vara nära naturen på Villa Belparcs nya website. 

 

Bakgrund

Vid Stora Dammen i Slottsskogen ligger Villa Belparc i ett av Göteborgs första funkishus som idag är en populär restaurang, café och konsertarena. Vårt uppdrag var att förmedla känslan man får när man besöker Villa Belparc till deras website. Känslan av att vara mitt i naturen, mitt i stan, en grön mötesplats med oslagbara miljöer.

Uppdrag och lösning

I arbetet med en ny website och ny tonalitet för Villa Belparc bestämde vi oss tidigt för att låta bilder och filmer ta större plats. En bild säger mer än tusen ord och användningen utav bild och film på websiten fungerar som element av storytelling. Bilder och viss rörligt content är tagna utav fotografen Emelie Lager. Det mesta utav videomaterialet är producerat av oss på Brave. Bortsett från uppdaterad teknik bakom websiten har vi även uppdaterat Villa Belparcs grafiska profil och gett websiten en ny och mer naturnära design. 

I samband med lanseringen av den nya websiten har Brave även producerat videomaterial till Villa Belparc. Detta material är bl.a. video till headersidorna som lyfter upp och ramar in känslan av Villa Belparc.

Till websiten
villabelparc
villabelparc-mobil
villabelparc-mobil-2
villabelparc-mobil-1
festvaning
moduler
Villan_Drone_h265_3
galleri
menyer

Vill du också ha en website som levererar värde genom hela kundresan?

Vi hjälper dig identifiera rätt lösning och ger dig tips på hur du snabbt kan komma igång med att driva mer trafik, generera fler leads och få nya kunder.

Kontakta oss