Websiteutveckling

Ny website till Waytobill

waytobill-2

Hur vi förvandlade en ok website till något grymt mycket bättre

Bakgrund

I den innovativa e-handelsbranschen upptäckte Waytobill en brist på moderna betalningslösningar inom telefonförsäljning och ville göra något åt saken. Waytobill erbjuder telefonsäljare över hela Europa den smidigaste checkoutupplevelsen på marknaden – för både kunder och företag genom att leverera säljsystem av toppklass som förbättrar resultat genom att göra betalningar smidiga och enkla.

Uppdraget

Waytobill kom till Brave för att de hade behov av att bygga en ny och modern website. De hade tidigare haft ett projekt tillsammans med några studenter på Hyper Island kring UX och design. När Brave kom in i bilden så reviderade vi detta arbete och vi tog fram nya uppdaterade designskisser baserat på input och önskemål från Waytobill samt vår take på det hela.

Därefter byggdes websitens moduler och mallar upp i HubSpot CMS samt att vi populerade allt innehåll. Slutresultatet blev en modern website som kommer vara en bra plattform för framtida kommunikation och sälj.

waytobill
waytobill-mobile-one
waytobill-mobile-two
waytobill-mobile-three
waytobill-1

Vi valde att arbeta med Brave Agency då det kändes direkt att de är en inbound marketing-byrå som förstod vår affär och våra kort- och långsiktiga mål.
De är snabba, professionella, lyhörda samt har förmågan att sätta sig in i våra behov för inbound marketing och alltid guidat oss till rätt lösning.


Magnus Bendelin
CEO and Co-Founder, Waytobill

Vi skapar tillväxt och bygger varumärken för våra kunder genom digitala lösningar. Oavsett dina behov ska det vara enkelt att få hjälp med det du behöver – när du behöver det.