Content marketing

Låt oss lösa dina behov för content marketing

Vårt skickliga team av digitala specialister fungerar som ditt eget content-team som skapar och producerar relevant material för att ge bättre resultat för ditt företag. Vi är experter på de vanligaste plattformarna för webben, vilket innebär att vi kan hantera hela processen från att skapa innehåll till att konfigurera dina digitala kanaler.

Oavsett innehållstyp, så vi har ett team av strateger, copywriters, digitala designers, videoproducenter och motion designers - redo att arbeta för dig!

 

content marketing

Vi hjälper dig med all typ av innehåll som exempelvis:

 

  Poster för sociala medier

  Blogginlägg och artiklar

  Nyhetsbrev

  Landningssidor

  Content offers

  Videoproduktion, reklamfilm och förklaringsvideo

 

Strategi

 

Vår strategiprocess är starten på resan. Med fullt fokus på vad som gör innehållsmarknadsföring effektivt eliminerar vi gissningslekarna och arbetar efter beprövade recept för framgång. Vår process består av insikter, forskning, utveckling och dokumentation. Resultatet är en handlingsplan, innehåll och designkoncept.

Content är king!

 

Kraften i content marketing bör inte underskattas. När dina kunder utför mer och mer av sin research och beslutsfattande online är bra content det bästa sättet att nå, intressera och påverka dem. Content marketing är grunden för framgång genom att erbjuda utbildande, relevant och engagerande innehåll genom hela köpresan.

 

Vill du lära dig mer om Content Marketing

Vi har tagit fram den ultimata guiden som gör dig till en vinnare i de digitala kanalerna.

Att skapa content

 

Att konsekvent skapa kvalitetsinnehåll är en av de största utmaningarna som företag står inför idag. Det är dock en vital del för öka din websitetrafik och din leadgenerering

Brave Agency tar bort denna utmaning och skapar regelbundet högkvalitativt innehåll för ditt varumärke. Vårt team producerar blogginlägg, pillar pages, infographics, e-böcker och reklamfilmer, vilket ger din webbplats ett ständigt ökande digitalt fotavtryck och större potential för leadgenerering.

Några av våra case

Ginger Joe | Content marketing

 

Tutti Frutti | Content marketing

 

Behöver du hjälp med content? Kontakta mig idag eller boka in ett möte.

Stefan Jakobsson

pinguuuuuuuu