Content marketing

Låt oss lösa dina behov för content marketing

leadgenerering (1)

Allt börjar med en genomtänkt strategi

Vår strategiprocess är starten på resan. Med fokus på vad som gör content maketing effektivt eliminerar vi gissningslekarna och arbetar efter beprövade recept för framgång. Vår process består av insikter, forskning, utveckling och dokumentation. Resultatet är en handlingsplan, innehåll och designkoncept.

Vårt skickliga team av digitala specialister fungerar som ditt eget content-team som skapar och producerar relevant material för att ge bättre resultat för ditt företag. Vi är experter på de vanligaste plattformarna för webben, vilket innebär att vi kan hantera hela processen från att skapa innehåll till att konfigurera dina digitala kanaler.

 

Content kommer alltid vara king!

Oavsett typ av content har vi ett team av strateger, copywriters, digitala designers, videoproducenter och motion designers - redo att arbeta för dig!

Eftersom dina kunder utför mer av sin research och sitt beslutsfattande online är bra content det bästa sättet att nå, intressera och påverka dem. Content marketing är grunden för framgång genom att erbjuda utbildande, relevant och engagerande innehåll genom hela köpresan.

Vi hjälper dig med all typ av innehåll som exempelvis:

Poster för sociala medier

 

Blogginlägg och artiklar

 

Nyhetsbrev och kundutskick

 

Landningssidor och erbjudanden

 

Content offers av olika slag

 

Reklamfilm och annan videoproduktion

 

Brave Agency – en bra content-partner

Att konsekvent skapa kvalitetsinnehåll är en av de största utmaningarna som företag står inför idag. Det är dock en avgörande del för öka trafiken till din webbsite och din leadgenerering

Brave Agency tar bort denna utmaning och hjälper dig att regelbundet skapa bra innehåll för ditt varumärke. Vårt team producerar landningssidor, blogginlägg, animationer och reklamfilmer, vilket ger din webbplats ett ständigt ökande digitalt fotavtryck och större potential för leadgenerering.

 

Lär dig mer om content marketing

Vi har tagit fram den ultimata guiden som gör dig till en vinnare i de digitala kanalerna.

Se hur vi hjälpt våra kunder

Ginger Joe | Content marketing

 

Tutti Frutti | Content marketing

 

Fazer | Content marketing

 

 

Behöver du hjälp med din content marketing? Kontakta mig eller boka in ett möte.