Videoproduktion

Ibland är det enklare att säga det med en film!

Visste du att videokonsumtion på mobila enheter ökar med 100% varje år? Därför är det kanske inte så konstigt att rörlig content idag är en vital del i många digitala strategier.

Vad är då fördelarna med video framför andra former av content? Video rankas bättre på sociala kanaler såsom Facebook m.fl. och video delas oftare än text och bild. Videoposter på social media med har i snitt 48% mer visningar. Det är nästan dubbelt så många visningar än statiskt innehåll.

Så genom att addera video i din content marketing-strategi kan du nå nya målgrupper och samtidigt fånga uppmärksamheten igen hos tidigare målgrupper som föredrar video framför den content som du producerar idag.

 

videoproduktion

En bild säger mer än 1337 ord

 

Tänk då vad rörliga bilder säger. Faktum är att video ibland kan vara en utmärkt lösning för att få ut sitt budskap på ett tydligt sätt.

Brave Agency producerar innehåll som berör, engagerar och inspirerar. Vi skapar stark content som är bidragande till att lyfta och utveckla varumärken inom alla tänkbara branscher.


Skalbart för din enkelhet

 

Ginger Joe Case

På Brave Agency anpassar vi alltid vår produktion och våra resurser för varje projekt för att se till att din budget får maximalt resultat. Vi skapar och utvecklar koncept för reklamfilmer och presentationsfilmer, men även kortare filmklipp för produkter etc. som är perfekt för content marketing för olika sociala kanaler.


Vi erbjuder allt från stora till små produktioner inom video som är anpassningsbara efter era önskemål och er budget. Kontakta oss idag och boka in ett möte

 

Boka direkt: 


Kontakt via mail: 


Kontakt via telefon: 


Några av våra case

Freetrailer | Videoproduktion

 

Gore-tex | Videoproduktion