Videoproduktion

Skräddarsydda filmer för Freetrailer

freetrailer

En idé sprungen ur den delnings-ekonomiska världen som i dag har vuxit till en internationell verksamhet 

Bakgrund

Freetrailer upplevde svårigheter att få till möten med potentiella partners. De var i behov av ett kraftfullt verktyg som kunde lösa problemet och hjälpa dem att få möjlighet att träffa partners för att berätta mer om sin affärsidé. Lösningen blev att använda filmmediet. Det är ett perfekt sätt att på kort tid förklara en vara eller tjänst. Vi har tidigare skrivit om videons styrkor här.

Eftersom Freetrailer arbetar med många olika branscher ville vi göra en skräddarsydd film för varje bransch. Syftet var att Freetrailer skulle använda filmerna i e-postutskick och vid fysiska möten, men med hjälp av versionsanpassningar blev filmerna också användbara på LinkedIn och i sociala medier..

Filmerna har varit till väldigt stor nytta för oss så det kommer att bli fler filmer framöver och det känns naturligt för oss att fortsätta samarbeta med Brave för de har en förståelse för hur vi vill ha vårt material och vi har haft stor succé med det material som vi har fått från Brave

Lars Kronqvist | Country manager, Freetrailer

Såhär har det gått

Lars Kronqvist, Country Manager, jobbar med att signa nya partneravtal. Han är supernöjd med Brave Agency's insats och har fått ut maximal effekt av filmerna. Lars och hans kollegor på Freetrailer får till mycket mer möten nu (50% mer möten) när de först visar filmen för potentiella partners. Filmerna har blivit en fantastisk dörröppnare. Samarbetet har fungerat utmärkt och Freetrailer kommer att fortsätta att arbeta tillsammans med Brave Agency framöver.

Behöver ni hjälp med videoproduktion?Oavsett om det är event, föreläsningar, produktlansering, reklamfilm eller löpande innehåll till sociala medier så har vi koll på läget och kan snabbt hjälpa dig.